Praktisk info

Corona

Vi vil løbende forholde os til udviklingen i Corona-situationen. Fusionsenergi Camp vil til enhver tid følge de gældende retningslinjer.

Deltagere

På den første Fusionsenergi Camp vil der være plads til 30 deltagere. For at deltage, skal du som minimum have gennemført et år på en gymnasial uddannelse. Det er muligt at deltage, indtil du har påbegyndt en videregående uddannelse. personer, der for nyligt har afsluttet gymnasiet og holder sabbatår, er også meget velkomne på Plasma Camp, og campen kan være en god introduktion til universitetslivet. Pladserne på campen vi blive tildelt ud fra en motiveret ansøgning.

Pris

Det er gratis at deltage på Fusionsenergi Camp. Både kost og logi er dækket af Fusionsenergi til Alle.

Tid og sted

Fusionsenergi Camp finder sted på DTU Lyngby Campus og ligger i uge 31 fra 2.-6. august. Det er nemt at rejse til DTU med offentlig transport. Overnatning vil finde sted på Zleep Hotels, som ligger lige ved siden af DTU.

Pakkeliste

Der vil blive sendt en pakkeliste pr. mail til alle deltagere.

Undervisningsmateriale

Når Fusionsenergi Camp nærmer sig, vil alle deltagere få tilsendt det undervisningsmateriale, der benyttes på campen. Det er ikke nødvendigt, at deltagerne læser undervisningsmaterialet før campen, men der vil være en smule anbefalet litteratur.

https://www.fusionsenergi.dk/for-gymnasieelever/sommer-camp/praktisk-info
31 JULI 2021