Praktisk info

Deltagere

På Fusionsenergi Camp vil der være plads til 30 deltagere. For at deltage, skal du som minimum have gennemført et år på en gymnasial uddannelse. Det er muligt at deltage, indtil du har påbegyndt en videregående uddannelse. Personer, der for nyligt har afsluttet gymnasiet og holder sabbatår, er også meget velkomne på Fusionsenergi Camp, og campen kan være en god introduktion til universitetslivet. Pladserne på campen vi blive tildelt ud fra en motiveret ansøgning.

Pris

Det er gratis at deltage på Fusionsenergi Camp. Både kost og logi er dækket af formidlingsprojektet Fusionsenergi til Alle, som er støttet af Novo Nordisk Fonden.

Tid og sted

Fusionsenergi Camp 2024 finder sted på DTU Lyngby Campus i begyndelsen af august 2024, som for de fleste er den sidste eller næstsidste uge i sommerferien. Det er nemt at rejse til DTU med offentlig transport. Overnatning vil finde sted på Zleep Hotels, som ligger lige ved siden af DTU.

Pakkeliste

Der vil blive sendt en pakkeliste pr. mail til alle deltagere.

Undervisningsmateriale

Når Fusionsenergi Camp nærmer sig, vil alle deltagere få tilsendt det undervisningsmateriale, der benyttes på campen. Det er ikke nødvendigt, at deltagerne læser undervisningsmaterialet før campen, men der vil være en smule anbefalet litteratur.

https://www.fusionsenergi.dk/for-gymnasieelever/sommer-camp/praktisk-info
1 OKTOBER 2023