Praktisk info

Deltagere

På Fusionsenergi Camp er der plads til 30 deltagere. For at deltage, skal du som minimum have gennemført et år på en gymnasial uddannelse. Det er muligt at deltage, indtil du har påbegyndt en videregående uddannelse. Personer, der for nylig har afsluttet en gymnasial uddannelse og holder sabbatår, er også meget velkomne på Fusionsenergi Camp. Campen er også en god introduktion til universitetslivet. Pladserne på campen vi blive tildelt ud fra en motiveret ansøgning.

Pris

Det er gratis at deltage på Fusionsenergi Camp. Både kost og logi er dækket af formidlingsprojektet Fusionsenergi til Alle, som er støttet af Novo Nordisk Fonden.

Tid og sted

Fusionsenergi Camp 2024 vil finde sted på DTU Lyngby Campus i perioden 28, juli - 2. august. 2024, som for de fleste er den sidste eller næstsidste uge i sommerferien. Det er nemt at rejse til DTU med offentlig transport. Overnatning vil finde sted på Zleep Hotels, som ligger lige ved siden af DTU.

Pakkeliste

Der vil blive sendt en pakkeliste pr. mail til alle deltagere.

Undervisningsmateriale

Når Fusionsenergi Camp nærmer sig, vil alle deltagere få tilsendt det undervisningsmateriale, der benyttes på campen. Det er ikke nødvendigt, at deltagerne læser undervisningsmaterialet før campen, men der vil være en smule anbefalet litteratur.

 

https://www.fusionsenergi.dk/for-gymnasieelever/sommer-camp/praktisk-info
1 MARTS 2024