Fællesskab med andre fysik-interesserede

Det sociale program på Fusionsenergi Camp fylder lige så meget som det faglige. På en camp bliver der hurtigt opbygget et stærkt fællesskab. Man tænker bedst, når man også kan bevæge sig og er i godt humør, så dagene er fyldt med afbræk og skøre indslag. Nogle aktiviteter er hurtigt overstået, mens andre vil foregå sideløbende hele ugen. Det er vigtigt for os, at alle føler sig som en del af fællesskabet. Ugen starter med forskellige ryste-sammen-aktiviteter, der vil udfordre din samarbejdsevne og kreativitet på ægte ingeniør-maner.

Om aftenen er der også lagt et program med forskellige sjove indslag. Derudover vil der være tid til at hygge med brætspil og lære hinanden bedre at kende. Fusionsenergi Camp er en oplagt mulighed for at forme nye venskaber med andre unge med samme interesser som dig selv. Måske møder du endda nogle af dine fremtidige studiekammerater! Der vil i løbet af ugen også være plads til at afprøve DTU’s store bouldering-væg.

Campen afsluttes med et brag af en fest, hvor der hvert år er et nyt tema. Til festen siger vi tak for en god uge og forhåbentligt på gensyn – måske på DTU.
 

https://www.fusionsenergi.dk/for-gymnasieelever/sommer-camp/socialt
13 APRIL 2024