Velkommen til Fusionsenergi Camp!

 

Går du på en gymnasial uddannelse eller har du for nyligt afsluttet gymnasiet og har sabbatår? Og er du interesseret i fysik? Hvis svaret til begge spørgsmål er ”ja”, så er Fusionsenergi Camp noget for dig!

DTU Fysiks næste Fusionsenergi Camp bliver afholdt 28. juli til 2. august 2024 på DTU i Kgs. Lyngby. Omdrejningspunktet for campen er plasmafysik og fusionsenergi. Som deltager på campen vil du komme til at arbejde som en forsker og lave forsøg på DTU’s moderne, og Skandinaviens eneste, tokamak NORTH. Der er både tilrettelagt et spændende fagligt program og et omfattende socialt program. Campen vil byde på faglig udfordring, sjov og nye venskaber med andre unge, der også interesserer sig for fysik.

Det er gratis at deltage, og både kost og logi er dækket under opholdet. Du kan læse mere om ansøgningen til campen i menuen til venstre eller på nedenstående link.

 

Ansøg om deltagelse i Fusionsenergi Camp 2024

 

Stadig i tvivl om Fusionsenergi Camp er noget for dig? Du kan læse om tidligere deltageres oplevelser med Fusionsenergi Camp her.

https://www.fusionsenergi.dk/for-gymnasieelever/sommer-camp
13 JUNI 2024