Webinarserie om undervisning i fusionsenergi

Vi tilbyder en serie af tre webinarer, hvori grundlæggende viden om fusionsenergi og inspiration til at bruge fusionsenergi i undervisningen præsenteres. 

I webinarerne vil du få en introduktion til fusionsenergi, og undervisningsmateriale til undervisning i fusionsenergi vil blive præsenteret. Serien består af tre webinarer:

  1. Introduktion til fusionsenergi
  2. Undervisning i fusionsenergi
  3. Forsøg i fusionsenergi – samt tre ønskeemner valgt af deltagerne: Plasma som tilstandsform, plasmadiagnostikker og opvarmningsmetoder.

Hvert webinar indeholder som udgangspunkt 45-60 minutters præsentation om emnet givet af en forsker fra DTU Fysik. Denne del af webinaret blev optaget og gjort tilgængelig, se nedenfor. Efter præsentationen fulgte 30-45 minutters spørgsmål og diskussion, som ikke blev optaget. Webinarerne fandt sted på datoerne:

  • 25. januar 2021
  • 28. januar 2021
  • 4. februar 2021

Webinarserien er primært henvendt til undervisere i fysik og andre naturfag eller tekniske fag på gymnasialt niveau. Webinarserien er afsluttet for denne gang. Nedenfor kan du se eller gense webinarseriens præsentationer om introduktion til fusionsenergi, undervisning i fusionsenergi og forsøg i fusionsenergi.

 

Webinar 1: Introduktion til fusionsenergi

 

Webinar 2: Undervisning i fusionsenergi

 

Webinar 3: Forsøg i fusionsenergi

 

https://www.fusionsenergi.dk/for-gymnasielaerere/webinarserie
13 JUNI 2024