LærerCamp om undervisning i fusionsenergi

På Fusionsenergi LærerCamp vil du som gymnasielærer få et dybdegående kursus i undervisning i fusionsenergi. 

Tre dages inspirerende foredrag, workshops og hands-on oplevelser med fusionseksperimenter tager dig igennem alt, hvad du skal vide for at kunne bruge fusionsenergi i din undervisning. Fusionsenergi LærerCamp finder sted på DTU i Kgs. Lyngby i uge 41, d. 9. til 11. oktober 2024.

Der er årligt 15 pladser på Fusionsenergi LærerCamp, og deltagerne vil få gratis kost og logi under opholdet. Du kan tilmelde dig Fusionsenergi LærerCamp ved at udfylde formularen nedenfor. Er tilmeldingen endnu ikke åben, kan du skrive dig op til at modtage en email, når det er muligt at tilmelde sig. Fusionsenergi LærerCamp er fortrinsvis for undervisere i fysik, teknologi og lignende fag på almene og tekniske gymnasier. Er du interesseret i at deltage, men underviser du i andre fag eller på andet niveau, bedes du kontakte os pr. e-mail: fusionsenergi@fysik.dtu.dk. Pladserne tildeles efter først-til-mølle-princippet med mulighed for at komme på venteliste, når pladserne er fyldt op. Ansøgere får bekræftet deres deltagelse løbende.

 

Tilmeld dig Fusionsenergi LærerCamp 2024

 

 

Stadig i tvivl om Fusionsenergi LærerCamp er noget for dig? Du kan se programmet fra sidste camp (2023) nedenfor. Du kan også læse et interview med en tidligere deltager.

 

 

https://www.fusionsenergi.dk/for-gymnasielaerere/laerercamp
13 JUNI 2024