Book Fusionsenergi Roadshow til din uddannelsesinsitution

fredag 26 nov 21
|

Er fusionsenergi en fremtidig bæredygtig energikilde? Hvad er de fysiske processer bag fusion? Hvordan indeslutter man et fusionsplasma på 200 mio.°C? Og hvad er den seneste status på det store fusionsforskningsprojekt ITER?

Når du bestiller et Fusionsenergi Roadshow kommer en fusionsforsker fra DTU Fysik ud til jer og holder et inspirerende foredrag, fyldt med illustrative eksperimenter, om fusionsenergi. Roadshowet favner bredt og kan bruges på alle niveauer; fra fagligt oplæg for et hold med fysik på A-niveau til en præsentation om en fremtidens bæredygtige energikilde til et hold på naturvidenskabeligt grundforløb.

Fusionsenergi Roadshow varer typisk omkring 1-1½ time og er gratis at bestille overalt i Danmark, såfremt eleverne efterfølgende evaluerer foredraget via. et tilsendt spørgeskema. Tilbuddet er en del af det Novo Nordisk Fonden støttede Fusionsenergi til Alle projekt. Du kan læse mere om Fusionsenergi Roadshow og projektets andre tilbud til lærere og elever på fusionsenergi.dk.

Nyheder og filtrering

Få besked om fremtidige nyheder, der matcher din filtrering.
https://www.fusionsenergi.dk/nyheder/2021/11/fusionsenergi-roadshow?id=f6722d0b-988c-4e60-97da-bd2900238751&utm_source=newsletter&utm_media=mail&utm_campaign=GymnasienyhedsbrevNovember2021
29 APRIL 2024