Webinarserie om undervisning i fusionsenergi

Webinarer tilbydes i serier af tre webinarer, hvori grundlæggende viden om fusionsenergi og inspiration til at bruge fusionsenergi i undervisningen præsenteres. 

I webinarerne om undervisning i fusionsenergi vil du få en introduktion til fusionsenergi og undervisningsmateriale til undervisning i emnet vil blive præsenteret. Webinarerne er fordelt på en serie af tre webinarer. Emnerner for webinarerne er

  1. Introduktion til fusionsenergi
  2. Undervisning i fusionsenergi
  3. Forsøg i fusionsenergi, samt tre ønskeemner valgt af deltagerne: Plasma som tilstandsform, plasmadiagnostikker og opvarmningsmetoder.

Hvert webinar indeholder som udgangspunkt 45-60 minutters præsentation om emnet givet af en forsker fra DTU. Denne del vil blive optaget og gjort tilgængelig på hjemmesiden efterfølgende. Efter præsentationen følger 30-45 minutters spørgsmål og diskussion, som ikke optages. Alle webinarerne starter kl. 19.30 og forventes hver at vare 1½ time. Den første webinarserie finder sted på datoerne

  • 25. januar 2021
  • 28. januar 2021
  • 4. februar 2021

Webinarserien er primært henvendt til undervisere i fysik og andre naturfag på gymnasielt niveau, men det står frit for alle interesserede at tilmelde sig og deltagelse er gratis. Webinarserien er slut for denne gang, men der vil komme endnu én senere i 2021. Nedenfor kan du se eller gense webinarseriens præsentationer om introduktion til fusionsenergi, undervisning i fusionsenergi og forsøg i fusionsenergi.

Webinar 1: Introduktion til fusionsenergi

Webinar 2: Undervisning i fusionsenergi

Webinar 3: Forsøg i fusionsenergi

https://www.fusionsenergi.dk/for-gymnasielaerere/webinarer
1 OKTOBER 2023