LærerCamp om undervisning i fusionsenergi

På Campen vil du som gymnasielærer få et dybdegående kursus i undervisning i fusionsenergi. 

Tre dages inspirerende foredrag, workshops og hands-on oplevelser med fusionseksperimenter tager dig igennem alt hvad du skal vide for at kunne bruge fusionsenergi i din undervisning. Campen finder sted på DTU i Kgs. Lyngby. Den næste Camp vil finde sted i det kommende undervisningsår. LærerCampen finder næste gang sted i uge 41, d. 9.-11. oktober 2024.

Der er 15 pladser på Campen. Deltagerne vil få gratis kost og logi under opholdet. Du kan tilmelde dig Campen ved at udfylde formularen nendenfor. Er tilmeldingen endnu ikke åben, kan du skrive dig op til at modtage en email, når det er muligt at tilmelde sig. Campen er fortrinsvis for undervisere i fysik, teknologi og lignende fag på almene og tekniske gymnasier. Er du interesseret i at deltage, men underviser du i andre fag eller på andet niveau, bedes du kontakte os pr. e-mail: fusionsenergi@fysik.dtu.dk. Pladserne tildeles efter først-til-mølle princippet med mulighed for at komme på venteliste når pladserne er fyldt op. Ansøgere får bekræftet deres deltagelse løbende.

 

Tilmelding til Fusionsenergi LærerCamp

 

Stadig i tvivl om Fusionsenergi LærerCamp er noget for dig? Du kan se programmet fra sidste camp nedenfor, eller læse et interview med en tidligere deltager.

https://www.fusionsenergi.dk/For-gymnasielaerere/Efteraarscamp
7 DECEMBER 2023